Mot normalitet

Mot normalitet

Nu kommer Australien att öppna sin internationella gräns igen från och med november. Denna nya frihet gäller endast vaccinerade medborgare & australiensiska invånare. Ända sedan mars 2020 har Australien genomfört några av världens mest rigida nedstängningspolitiker. Landet hade till och med förbjudit invånare att lämna Australien. Australiensarna firar och sonen som bor utanför Sydney berättade igår: Såg hur halloweenhäxorna här […]

Mot normalitet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: