Socialakrobaternas Halloween. — ulsansblogg

Ursprungligen publicerad på mickecarlssonsblog: Som Gert Fylking sagt vid Svenska Akademiens offentliggörande av nobelpristagaren i litteratur: ÄNTLIGEN! Statsminister Svammelman är ÄNTLIGEN ersatt som partiledare för socialakrobaterna. Han är förmodligen inte statsminister länge till. Smolket i glädjebägaren är ersättaren: Magdalena ”Tomt i ladan” Andersson. Det är tomt i mer än ladorna verkar det som, socialdemokraternas nya… Socialakrobaternas […]

Socialakrobaternas Halloween. — ulsansblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s