Beach Walk

Indigo light,infinity,dancing at night,hypnotizing.Calling your friend,aquamarine,vibe has no endshimmering scene. Burnt orange sprite,filled with such joy,shining so bright,like a new toy.Yellow insight,heard inner voice,life is alright,each paths a choice. Emerald streams,misting red seeds,glistening dreams,at lightning speed.Desires gleam,implanting needs,spirit supreme,follow the lead. Cotton candyhearts are so sweet,soft and fluffy,warm hearts all meet,songs are dandy,melody treats,steps feel […]

Beach Walk

En tanke på “Beach Walk

  1. Pingback: Beach Walk – Webbplatsrubrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s