Första obduktionen av COVID-vaccinerad patient hade viralt RNA i varje kroppsorgan

25 Juni 2021 https://humansarefree.com/2021/06/autopsy-of-covid-vaccinated-patient -found-viral-rna-in-every-organ.html av Jamie White Den allra första postmortem-studien av en patient som vaccinerats mot COVID-19 har visat att virus-RNA hittades i alla organ i patientens kropp, vilket innebär att vaccinet antingen är ineffektivt eller att coronaviruset faktiskt sprids snabbare hos vaccinerade individer. Den vetenskapliga rapporten från Tyskland som publicerades av International Journal of Infectious Diseases […]

Första obduktionen av COVID-vaccinerad patient hade viralt RNA i varje kroppsorgan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s