OM ”VÄNSTER-EXTREMISM”. — Konst & Politik

Jon Pilger skriver om faran av att utmåla Kina som USAs nästa fiende och om ”nästa Hiroshima”. https://www.counterpunch.org/2020/08/04/another-hiroshima-is-coming-unless-we-stop-it-now/ Thomas Olin, SD-politiker i Mölndal delar nazistiska uthängningar av privatpersoner. Han hävdar att tusentals vita kommer att ”släpas ut på gatan och avrättas” i USA om Joe Biden vinner presidentvalet. I ett annat inlägg som SD-politikern delar […] […]

OM ”VÄNSTER-EXTREMISM”. — Konst & Politik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s