S, Nato och Kurder i Sveriges riksdags val

S har inte råd att förlora höst val. Krig och ekonomiska inflationen påverka 💵 politik och Nato medlemskap förändrar 🎬 om hur 🌏 lita på Sverige som ett trygg land att vara seriös om mänskliga rättigheter och krig runt och i världen. Särskild politiska kommunikation mellan flera kurd organisationer som krigar för självständigt från central […]

S, Nato och Kurder i Sveriges riksdags val

S har inte råd att förlora höst val. Krig och ekonomiska inflationen påverka 💵 politik och Nato medlemskap förändrar 🎬 om hur 🌏 lita på Sverige som ett trygg land att vara seriös om mänskliga rättigheter och krig runt och i världen. Särskild politiska kommunikation mellan flera kurd organisationer som krigar för självständigt från central stater som ☪ 🇮🇷, TRE Irak och 🇸🇾.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: