Min dagbok

Min dagbok

Bilden tog över en AM skydds runt på Skanstull. Min nostalogisk lokal Åsö Gymnasium skolan.

Min dagbok

En av den vägen är långa krokiga och har främmande reaktion av lokala befolkningen som inte se den vilde ensamma egoist kommunist som har ingen på sin rygg säck utan att gå förbi långsam. Att ha stark immunförsvar och tillhör O blod grupp med lägre risk att dö av Covid väl kan man acceptera som en fördel till att lycka vidare steg till livets väl tänkte mål. Men för de vettiga sociala kollektiva som har svårt att identifierar den vilde kommunist som hör ofta av vilka vinkel av samhälle som helst attack mot sig som en nederlag social ide.

Avskyvärd av den skapelsens avstängd ägande av kapital och arbete som än flera genomgripande förändring års har misslyckades utforma sin ekonomiska rättvisa balans med arbete.

Fysiska möten blir brott mot WHO och social styrelser och krav efter krav försvåra människors vardagar och välfärd staterna återbetalade en droppe av flera arbetarnas skatte till kapital med sämre välvärds villkors gällande hushåll kostnader på köks bord.

Att äta gott som då för att stark leva blir ännu svårare i den sjuktiders tiders som verkar lugna ner till en social helt öppning men människor skriver inte länge lvi och dö på den stilen som förr. .

Att älska att dö och vara nyfiken på dödsposten vägrar livet med sin envisa existens mot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: