Nej till SD , ja till S — GDF

Nej till SD , ja till S — GDF

Snart är 9;e sep och svenskarna går till tre kommun, landsting, riksdag val. S har svårt att få egen majoritet utan ett samarbetet i den första stege och sedam skall S väljarna vara medveten att M anhängare sitter inte på soffan och kommer att vara lika kanske mer aktiv än S ; krig i Ukraina […]

Nej till SD , ja till S — GDF

Snart är 9;e sep och svenskarna går till tre kommun, landsting, riksdag val. S har svårt att få egen majoritet utan ett samarbetet i den första stege och sedam skall S väljarna vara medveten att M anhängare sitter inte på soffan och kommer att vara lika kanske mer aktiv än S ; krig i Ukraina gör ännu svårare för båda S och M att ta andra partiet med sig för sina P P att förstärka till M kan inte vara bättre än L och samtidigt i ett snabb hopp steg tar de med sig KD och med tre muskler stod där i väntan till hur SV och MP organiserar sig och C i mitten kan få huvud nyckel som våg mästare att ge politiska råd till SV att begränsa SD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: