Bergs Hyreshus in i kommunen. — Socialdemokraterna i Berg

För kortare beslutsvägar, bättre kommunikation, samlad styrning och efter lång tids analys, extern genomlysning har vi ett strukturförslag som vi går till val på. Vill vi införa Bergs hyreshus drift, fastighetsförvaltning, administration, utveckling och uthyrning under en nyinrättad teknisk avdelning, befintlig stabsavdelning och tillväxtavdelning. Samordningsvinster tillsammans med ökad effektivitet och utvecklingstakt är syftet. I den […] […]

Bergs Hyreshus in i kommunen. — Socialdemokraterna i Berg

För kortare beslutsvägar, bättre kommunikation, samlad styrning och efter lång tids analys, extern genomlysning har vi ett strukturförslag som vi går till val på. Vill vi införa Bergs hyreshus drift, fastighetsförvaltning, administration, utveckling och uthyrning under en nyinrättad teknisk avdelning, befintlig stabsavdelning och tillväxtavdelning. Samordningsvinster tillsammans med ökad effektivitet och utvecklingstakt är syftet. I den […]

Bergs Hyreshus in i kommunen. — Socialdemokraterna i Berg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: